Catalan Global Network

El diara ARA ha engegat aquesta xarxa per tal d´unificar la comunitat catalana resident a l´estranger. D´aquesta manera i a través de la Catalan Global Network, els catalans podem compartir no només idees i experiències, sinó també intercanviar recursos i estratègies.

Com diuen al seu web: “Volem gent implicada de ple en el nou Catalan state of mind, l’estat d’ànim que ens fa mirar endavant, il·lusionats des d’una ambició internacional. Volem que us sentiu lliures de construir la vostra pròpia xarxa de contactes, el vostre espai de debat, el vostre punt de trobada per intercanviar idees, projectes i il·lusions. Aquesta comunitat és vostra: feu-vos-la vostra!”

Doncs bé, us anunciem que Catalanets apareix a la llista d´enllaços de la Catalan Global Network:

http://catalannetwork.ara.cat/enllacos/

En un dels apartats de la Catalan Global Network, hem proposat un projecte que fa temps que tenim en ment: una comunitat virtual de catalanets al món que posi en contacte famílies amb nens catalans que visquin arreu amb l’objectiu de teixir contactes i intercanvis, sobretot lingüístics i culturals. La nostra crida ha tingut una molt bona rebuda… i des de Catalan Global Network s’ha decidit adoptar el projecte i integrar-lo a la xarxa global. Per seguir-ne els detalls, i abans de tenir-la a punt:

http://catalannetwork.ara.cat/topic/contactes-demprenedors-a-sydney/

La cosa ha començat a prendre forma… abans de tenir-ne la web o plataforma, Catalanets al món ha entrat a Facebook per anar fent boca i aplegant mares, pares, nens i nenes catalanets d’arreu. Aquí se’n pot seguir l’actualitat: http://www.facebook.com/pages/Quan-el-catal%C3%A0-%C3%A9s-minoria/212449245562099?ref=ts&fref=ts  

This entry was posted in Notícies. Bookmark the permalink.

1 Response to Catalan Global Network

  1. Hola, he mirat de trobar un email on contactar-vos… En qualsevol cas, era per dir-vos que jo que sóc de naturelsa impacient i estic sola davant del perill (no conec a més famílies bilíngües on vivim), he pensat que potser és una tasca massa gran per l’Ara i que entre tots, ells inclosos, podem fer molt més. El cas és que he creat una pàgina al Facebook per trobar-nos tots i començar a caminar des d’alla: Quan el català és minoria. Si us sembla bé, us puc afegir com a administrador… Teniu més recorregut que no pas jo en això de criatures a l’extranger!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s