Colònies a Baitz a la tardor

Baitz ja ho coneixíem de la primavera, però no a la tardor. El cap de setmana del 25 al 27 d’octubre del 2013, sis famílies hem anat de colònies al Tagungshaus. Ens va fer molt bon temps!

Vam passejar pel poble, donar de menjar als conills i cabres, vam jugar a futbol en un camp immens, vam passejar pel bosc… alguna va caure al rierol que hi ha al costat de la casa…

Vam tornar a fer un tomb amb el tractor, però per altres camins, molt més bonics, però molt més plens de sotracs que a l’abril.

IMG_7619image

 

 

Aquest cop vam fer una excursió a un sanatori abandonat a Beelitz-Heilstätten, a una mitja hora de la casa de colònies. Va ser una aventura!!

IMG_7505 IMG_7514

 

 

 

 

 

 

 

Ens van explicar que alguns malalts, fa molts i molts anys, hi havien deixat un tresor perquè estaven contents d’haver-se guarit… i nosaltres el vam trobar!

IMG_7496A la nit, de tornada a Baitz i equipats amb llanternes, vam saber de la història del pirata Barbapalo, que també havia estat en aquella casa on nosaltres dormíem. Hi va amagar un tresor… que a través de pistes escampades pel jardí i els corrals vam trobar!

IMG_7646 IMG_7650

IMG_7653

Aquesta vegada només ens va faltar muntar a cavall…IMG_7671

This entry was posted in Colònies, Sortides and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s