4a trobada d’esplai

Després de la celebració de Sant Jordi, aquest diumenge 11 de maig del 2014 tornem a la normalitat amb tallers per a petits, mitjans, grans i adults! De les 11 h a les 12 h hi haurà reunió per tractar alguns temes relacionats amb l’esplai i catalanets e.V. Tots aquells que tingueu ganes de participar i dir-hi la vostra, sereu molt benvinguts!! Ah, i en Biel portarà l’oli de Siurana perquè tothom el pugui recollir.

11-12 hReunió catalanets e.V: si podeu, veniu sense nens. I si no, dieu-nos-ho i portarem algun mitjà audiovisual perquè s’entretinguin mentre nosaltres fem la reunió.

12-13 hDinar comunitari: cadascú porta la carmanyola de casa i a compartir!

13-14 h — Català per a petits i mitjans: En Roc i la Jordina ja han tornat de les vacances a Catalunya! Ens parlaran de la seva família i ens han demanat que cada nen porti una foto d´un familiar (o de dos, o tres, o de tota!). També escoltarem una tempesta i parlarem de la primavera, els seus colors, els ocells i els animals.

DSC00899

Català per a adults: les classes de català per a adults són una oportunitat d’aprendre  la llengua catalana (oral i escrita). Les classes s’adapten als nivells dels alumnes i es personalitzen.

14-15 h — Taller de plàstica:seguirem amb el nostre viatge per la història de l´art. Porteu les vostres carpetes ben folrades i decorades, roba per pintar i moltes ganes per descobrir el món dels colors, les formes, els sentiments i les sensacions. Ho farem a través dels artistes fauvistes, observant representacions del cos que ens ofereix la tradició oriental o amb les imatges termogràfiques que ens ofereix la tecnologia. Això pels grans perquè amb el grup dels petits i mitjans ja ho vam fer a l’últim esplai. Pels petits i mitjans coneixerem els cubistes i manipularem objectes òptics que ens faran veure el món amb uns altres ullsDSC01295

16-17 h — Taller de gravació pels grans i berenar, joc lliure i comiat pels petits i mitjans.

This entry was posted in Esplai. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s