Hoflandlust, hem anat de colònies!

Al Hoflandlust ja ens coneixen.      DSC02229

Hi vam anar la primavera passada i ja ens van captivar tant el camp, com el bosc com els diversos edificis d’aquesta granja brandenburguesa situada al nord-est d’Oranienburg, també al nord de Berlín. Hi hem estat de divendres 10 d’octubre a diumenge 12 d’octubre, 2 nits.

Les colònies sempre són una oportunitat per a que els nens i nenes visquin el català les 24h i per a que aprenguin a conviure amb altres nens i nenes amb els que sovint només intercanvien un parell d’hores als tallers de l’esplai.

DSC02240DSC02245

Aquesta tardor, hem fet un intent d’anar a buscar bolets al bosc proper, hem ballat el Joan Petit quan balla i el Bugui, bugui sota la pluja, hem visitat l’antiga bòbila de Mildenberg, gairebé convertida amb parc d’atraccions amb un trenet de vapor que et passeja per tot el recinte, hem muntat els ponnies de la casa de colònies

DSC02322

DSC02303

i hem après mil i un detalls sobre els estruços, aquests pollastres de coll llarg i estret que DSC02277vam veure que s’empassaven les pomes senceres. Uau! El pròxim cop que hi tornem els demanarem uns quants ous per poder tastar-los…

 

 

I de segur que tornem a la bòbila el primer cap de setmana d’algun mes per poder fer maons nosaltres mateixos: fer veure que els cremàvem i posar en funcionament la fàbrica amb mil i un sorolls multimèdia ens ha fascinat a tots! Malgrat la pluja de dissabte…però diumenge vam poder tancar amb sol, paella i música!

DSC02376DSC02289

DSC02373

 

 

 

 

 

This entry was posted in Colònies and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s