2n. esplai del curs el 25 d’octubre

Aquest proper diumenge 25, gaudirem d’un esplai clàssic i tranquil però ple de noves activitats. Començarem el taller de ciència i els tallers de plàstica arribaran amb un aire més experimental pels més petits. El David ens portarà el teatre i als tallers de català, com sempre, ens divertirem. Les activitats s’adaptaran al nombre de nens que siguem, així que demanem que confirmeu l’assistència.

Horari:

13:00 – 14:00 Dinar comunitari
14:00 – 16:45 Tallers
16:45 Berenar

preus
– 1 nen x 1 esplai 10€.
– 2 germans x 1 esplai15€.
– 1 Babylanet x 1 esplai5€.

Taller de plàstica: Aquest curs al taller de plàstica pels petits i pels babylanets més ganàpies, tocarem i remenarem diversos materials, pintarem amb els peus mentre ballem escoltant música, dibuixarem amb llum de diversos colors, farem ombres amb les nostres mans i cossos sobre imatges projectades i un munt de coses més. Mares i pares, vosaltres també hi esteu convidats, porteu roba que es pugui tacar ( samarreta i malles o pantalons còmodes) pels vostres fills i deixeu que experimentin a la seva manera.
Al taller de plàstica pels grans ens mirarem les escultures i els edificis que han fet escultors i arquitectes del segle XX i després provarem nosaltres. Treballarem amb fusta, fang, plastilina, cartró i metall.

Objectes perduts: de l’última trobada, tenim una samarreta blava, dues cantimplores roses i un ós de peluix dins d’un cistell.
De l’última sortida a fora de Berlín, tenim un vol gran de vidre i una escorredora d’amanida.

 

This entry was posted in Esplai and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s