3r. esplai del curs – 8 de novembre

Tornem-hi que no ha estat res! Aquest cap de setmana tenim esplai un altre cop, quina marató! La veritat és que un cop vam haver digerit els panellets, el diumenge passat, ja tornàvem a tenir ganes de catalanets.

Aquest diumenge, el taller de ciència promet ser fascinant i també gaudirem dels tallers de català, inaugurarem el taller d’escriptura pels grans i farem teatre i plàstica.
Ui, que bé! Que arribi ben aviat el diumenge!

13:00 – 14:00 Dinar comunitari
14:00 – 16:45 Tallers*
16:45 Berenar

CONFIRMEU ASSISTÈNCIA!

preus
– 1 nen x 1 esplai 10€.
– 2 germans x 1 esplai 15€.
– 1 Babylanet x 1 esplai 5€.

*Taller de ciència: “Amb el menjar no es juga!” ens diuen els pares. I tenen raó. Diumenge no jugarem amb el menjar, sinó que hi experimentarem per tal de ser capaços de desvetllar misteris com ara: per què certs aliments canvien de color quan els tallem? Com es pot evitar això? Hi ha més maneres de fer canviar el color dels aliments? Com podem distingir, sense tastar-los, els aliments àcids? Per què és important rentar-nos les dents?Al final, els mitjans construiran un volcà (així farà conjunt amb la làmpada de lava de l’anterior sessió) i els grans aprendran a fer tinta invisible, tot basant-nos en el què haurem après sobre les propietats dels aliments en els experiments previs. Si queda temps amb aquesta apretadíssima agenda investigadora, observarem al microscopi algunes mostres d’aliments o ingredients de la cuina. No us pica la curiositat? Doncs us espero diumenge amb tot l’equipament al Taller de Ciència!
*Taller de plàstica: Al taller de plàstica pels grans, ens mirarem el dossier La casadel cavall fort núm.1209/1210, veurem gratacels i construirem una ciutat amb un material molt acolorit. Amb els petits pintarem amb tot el cos mentre escoltem música i seguirem coneixent els diversos materials dels racons que anirem creant. Porteu una figura per projectar la seva ombra i molta curiositat per experimentar amb la nostra caixa de llum.

 

This entry was posted in Esplai and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s