3r esplai, diumenge 28 de febrer

Aquest diumenge un altre cop cap a l’esplai, al Regenbogenhaus, a la Kadinerstr. 9, a tocar de l’UBahn Frankfurter Tor!69ea2052-955a-4cf8-95ed-ed4c272e88bc

El fil conductor de les activitats serà el so, la música, tot allò que ens entra per les orelles i com podem interpretar-ho, gaudir-ho o analitzar-ho. Tindrem els tallers de babylanets, català, alfabetització, ciència, plàstica i esport.

Us hi esperem amb molta il.lusió!

HORARI

13:00 – 14:00 Dinar comunitari
14:00 – (petits) Català / (grans) Alfabetització
15:15 – Babylanets/ (petits) plàstica / (grans) Ciència
16:30 – Esport
17:00 – Berenar

CONFIRMEU ASSISTÈNCIA!

 

PREUS
– 1 nen x 1 esplai10€
– 2 germans x 1 esplai15
– 1 Babylanet x 1 esplai 5

 

ELS TALLERS, al detall
*TALLER DE CIÈNCIA: En el proper taller de ciència aprendrem sobre el so i veurem com fer música i soroll amb diferents materials. Sona bé, oi? f65b604c-8d8a-400d-a8e8-a7491f50b51c

*TALLER DE CATALÀ I BABYLANETS: “Hola calanetes i catalanets! Sóc la Paula i aquest esplai substituiré a la Bea a les classes de català i Babylanets. Des de fa un any, treballo amb la Bea al Club Solete• amb la qual cosa utilitzem la mateixa metodologia a les classes. Sóc de Barcelona on vaig anar a l’escola alemanya. Berlín ja em va enamorar quan vaig venir un cop acabada la meva carrera de filologia alemanya. Hi vaig tornar al 2010 i des d’aleshores treballo com a professora i traductora. Us espero diumenge amb moltes ganes de conèixer-vos!”

*TALLER D’ALFABETITZACIÓ: Ja tenim nom pel grup dels ganàpies! Bé, és una mica llarg… potser l’hauríem de retocar. Al taller d’alfabetització parlarem del nom del grup, l’escriurem amb les cartes de lletres i farem altres jocs. Descobrirem el codi morse i seguirem amb la carta visual i com no, acabarem el taller llegint el Cavall Fort.

*TALLER DE PLÀSTICA: Al taller de plàstica pels petits veurem algunes pintures de
Kandinsky i parlarem de la relació entre música i pintura. Podem dir que un so té un color determinat? O … Ens recorda un so potser a alguna forma? Escoltarem diversos sons i composicions musicals i farem un moral tots junts amb confeti, tires de paper, ceres i pintura. Porteu roba que es pugui tacar, una samarreta vella del pare o la mare és ideal.

This entry was posted in Esplai and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s