4t. esplai: diumenge 23 de març

Com sabeu, dissabte passat vam gaudir de l’Andorra Kids Film Festival al Kino Zukunft. Ens ho vam passar molt bé, la veritat és que estem molt contents de poder oferir a la nostra canalla uns curtmetratges infantils tan xulos. Aquesta va ser una de les raons que ens van convèncer a tirar la iniciativa endavant, i l’altre és que el festival sempre busca un equilibri entre qualitat artística i continguts pedagògics, no només és la projecció dels curts….L’ AKFF ens proposa una sèrie d’activitats per tal de treballar el contingut dels curtmetratges d’una manera interdisciplinària; des de la descoberta d’un mateix i dels altres, fomentant la comunicació i l’enriquiment del llenguatge….del CATALÀ!!!

Per això dedicarem els pròxims esplais a visualitzar i treballar alguns curtmetratges i ho farem seguint un apropament multi sensorial gràcies a la varietat dels tallers.

HORARI

13:00 – 14:00 Dinar comunitari
14:00 – (petits) Català / (grans) Alfabetització
15:15 – Babylanets / (petits) dansa / (grans) Ciència
16:30 – Esport
17:00 – Berenar

CONFIRMEU ASSISTÈNCIA!

preus
– 1 nen x 1 esplai 10€.
– 2 germans o + x 1 esplai 15€.
– 1 Babylanet x 1 esplai 5€.

*TALLER de CIÈNCIA: Al curtmetratge Un mandrós al país de les meravelles apareix sovint la roda dentada per representar la tecnologia a la ciutat. Hi veiem escales mecàniques, portes giratòries, cotxes i bicicletes… Totes aquestes màquines no podrien funcionar sense engranatges.

Al taller de ciència de diumenge ens convertirem en enginyers i muntarem les nostres pròpies rodes dentades i engranatges per aprendre sobre la transmissió del moviment en màquines.

 

*TALLER DE CATALÀ I DANSA: Al taller de català pels petits visualitzarem de nou el curtmetratge WOMBO (Alemanya, 2013), un extraterrestre que aterra al planeta Terra i descobreix un entorn del tot nou amb els perills que li suposa que el seu aspecte és clavat al d’una cosa comestible pels terrícoles. A català i dansa treballarem alguns aspectes del curt.

*TALLER d’ALFABETITZACIÓ: Mirarem el curt Un mandrós al país de les meravelles (França, 2014)i ens preguntarem com ens sentiríem nosaltres a un món totalment estrany per nosaltres i com podria ser aquest món. Escriurem amb les cartes de lletres i acabarem la carta visual

 

This entry was posted in Esplai and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s