5è. esplai – diumenge 3 d’abril

Com han anat les mones? Visca els ous de xocolata i els pintats! Quants n’heu trobat?9f126c4b-ef19-4e64-a1fe-45b674ee6f98

Esperem que la digestió no hagi estat massa pesada i estigueu apunt pel pròxim esplai. Aquest diumenge seguirem treballant el material pedagògic del l’Andorra Kids Film Festival basat en els curts A l’aigua i Bens als tallers de català, alfabetització, ciència i dansa. Us hi esperem!

 

 

 

 

HORARI

13:00 – 14:00 Dinar comunitari
14:00 – (petits) Català / (grans) Alfabetització
15:15 – Babylanets / (petits) dansa / (grans) Ciència
16:30 – Esport
17:00 – Berenar

CONFIRMEU ASSISTÈNCIA!e9402a70-d121-4d7b-83ed-ca36ee9e53ed

preus
– 1 nen x 1 esplai 10€
– 2 germans o + x 1 esplai 15
– 1 Babylanet x 1 esplai 5

*TALLER DE CIÈNCIA: al curtmetratge “A l’aigua” els porquets naveguen fins a arribar a una ciutat. Al taller de diumenge ens convertirem en enginyers navals i dissenyarem els nostres propis vaixells. Vinga que salpem!
*TALLER DE CATALÀ i DANSA: A la classe de català visualitzarem el curtmetratge alemany BENS que ens parla sobre les diferències i les semblances amb els nostres pares. Comentarem el curtmetratge. Per a treballar-lo necessitarem que els nens i les nenes portin fotografies de primer pla dels pares, mares i/o germans, germanes. Les observarem i comentarem. Completarem la sessió amb el conte “La vaca que va pondre un ou” d’Andy Cutbill que ens explica la divertida història de la Margarida.
Al taller de Dansa, en Blai també treballa aquest tema partint del moviment.
*TALLER D’ALFABETITZACIÓ: Al taller d’alfabetització mirarem el curt de A l’Aigua i parlarem de la descoberta de nous continents i d’altres maneres d’entendre el món. Hem sentit a dir que la terra és rodona però en altres temps que es creia que la terra era plana com una galeta. Escriurem què ens emportaríem dins d’una maleta sí haguéssim de fer un llarg viatge amb un vaixell i dibuixarem un mapa d’un país imaginat amb els noms de les seves ciutats, muntanyes i mars.
This entry was posted in Esplai and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s