6è esplai: 8 de maig

Aquest butlletí arriba carregat amb moltes notícies: la presentació dels tallers del pròxim esplai i l’activitat per la segona trobada de maig. IMG_5600
Aquest diumenge 8 de maig tindrem  pels grans els tallers de ciència i alfabetització i pels petits el taller de dansa i plàstica. Els babylanets es trobaran al matí. A l’esplai seguirem treballant els materials pedagògics de L’Andorra Kids Film Festival.
Us hi esperem!

HORARI:

11:00  Babylanets
12:00  Dinar Babylanets
13:00  Dinar de carmanyola
14:00 (petits)dansa
(grans) alfabetització
15:00 (petits)plàstica
(grans) ciència
16:00  esport i berenar

*Al taller d’alfabetització ens tornarem a mirar el curt La LLuna i el llop, parlarem de la llum i les ombres i provarem d’inventar-nos una història fent ombres xineses.

*Al taller de dansa recordarem el curt de La Corbata i el treballarem a partir del moviment.

*En el taller de ciència de diumenge experimentarem sobre la Lluna, el Sol, la Terra i els eclipsis. Si voleu una experiència estratosfèrica, no us ho perdeu!

*Amb els petits, al taller de plàstica, mirarem el curt de La Corbata i el treballarem utilitzant tècniques del grafiti. Veurem què és una plantilla, un paste-up i què és el tape? Una petita introducció a l’art urbà pels més petitons (fins a quatre anys) que no podran participar al tour que farem el 22 de maig**.

  • **Us convidem, a tots aquells que tingueu fills de cinc anys i més grans, el 22 de maig al matí, a participar d’un recorregut d’art urbà pensat per tota la família. Combinarem teoria i pràctica i mentre els petits s’inventen els seus tags i proven com va això de pintar a l’espai públic, els pares descobrirem Berlín amb una altra mirada. Sabíeu que dels cinc murals que Blu ha fet a Berlín només en podem veure dos? L’art urbà és efímer i està en constant canvi, parlarem de com evolucionen les tècniques i la ciutat on vivim i intentarem llegir el que ens diuen els que intervenen els nostres carrers. Els que vulgueu venir feu-nos-ho saber a la llista per poder calcular el material que necessitarem.

 

 

This entry was posted in Esplai and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s