7è esplai… últim de la temporada 2016!

Comencem el mes de juny amb la falç al puny i un nou esplai. Aquest serà l’últim esplai de la temporada perquè a finals de juny celebrarem el Sant Joan de colònies i el juliol ens acomiadarem fent una festa d’estiu ben sonada!
Però no avancem esdeveniments. Aquest diumenge, 5 de juny, gaudirem dels tallers de català, lecto-escriptura, ciència i plàstica tot treballant l’últim material de l’Andorra Kids’ Films Festival.
Us hi esperem!

 

HORARI

13:00  Dinar de
carmanyola
14:00 (petits)català
(grans) alfa-
betització
15:00 Babylanets
(petits)plàstica
(grans) ciència
16:00  joc lliure i
berenar

PREU ESPLAI

1 nen 10€
2 germans o més 15€

Confirmeu la vostra assistència

*Taller de català: A la classe de català parlarem sobre els terratrèmols: els explicarem i els imaginarem després de mirar el curt japonès By your side. La Jordina vindrà i  parlarà sobre l’estiu, sobre les coses que fem en aquesta estació i repassarem el vocabulari estiuenc (roba, objectes, animals) mentre juguem i observem un meravellós Wimmelbuch d’estiu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Taller de ciencia: Al taller de diumenge descobrirem, a través d’experiments, com es produeixen els terratrèmols i visualitzarem els moviments que els provoquen.
Aprendrem què són lesplaques tectòniques, què tenen a veure amb els terratrèmols i per què hi ha regions del món on aquests fenòmens tenen lloc de manera molt més freqüent.

*Taller d’alfabetització: Al taller d’alfabetització mirarem el curt japonèsBy your side. Després parlarem del que creiem que ens volen explicar les persones que han fet el curt. Si, va deterratrèmols. Què es pot fer quan succeeixen desastres naturals? Parlarem de Fukushima i introduirem conceptes com el d’ONG.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Taller de plàstica: Al taller de plàstica ens estirarem a terra donant-nos les mans i crearem una estrella amb els nostres cossos. Un cop resseguides les siluetes les pintarem utilitzant diverses tècniques.

 

This entry was posted in Esplai and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s