De l’esplai quinzenal… a la Catescola setmanal!

Enguany volem fer un pas endavant, un pas que permeti enfortir el seu vincle amb el català i cobreixi les seves necessitats (parlar, llegir, escriure, etc…). El concepte pedagògic de la CATESCOLA es basa en l’adquisició i aprenentatge de la llengua catalana a través d’un apropament multidisciplinari i multi sensorial. Per aquest motiu, la base de l’escola és la combinació de l’AULA DE LLENGUA amb l’AULA CREATIVA. Cada dissabte tots els nens i nenes podran assistir a 2 classes de 45 min. cadascuna.14199158_1782527975351934_1648395073487305784_n

Els darrers tres anys, a Catalanets, hem apostat pel model d’esplai cada segon cap de setmana. Des d’aquest setembre 2016, hem decidit fer un pas més i engegar el que anomenem CATESCOLA.

L’objectiu és enfortir el vincle dels nens i nenes amb el català i oferir una oferta transversal que miri de cobrir totes les seves necessitats: parlar, llegar, escriure, dibuixar, moure´s, experimentar, cantar…

El concepte pedagògic de la CATESCOLA es basa en l’adquisició i aprenentatge de la llengua catalana de forma multidisciplinària i multisensorial.  La base de l’escola és combinar l’AULA de LLENGUA amb l’AULA CREATIVA. Cada dissabte, tots els nens i nenes poden asistir a dues clases de 45 minuts de durada cadascuna.

El primer dia de cursé s el 10 de setembre. Tots els detalls, horaris, professorat, novetats i informacions lligades amb la CATESCOLA, les podeu anar consultant a l’apartat que duu aquest nom al bloc de Catalanets, e.V.

Pel que fa a la resta d’activitats i celebracions de festes tradicionals durant l’any, Catalanets. e.V. les mantindrem, com hem anat fent els darrers set anys. Trobareu un .jpeg amb el calendari actualitzat a la part superior dreta del web.

Us hi esperem!

This entry was posted in Catescola and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s