Marxem de colònies de tardor!

Dissabte i diumenge 29 i 30 d’octubre hem anat a la Naturfreundehaus Üdersee, al nord de Brandenburg. S’hi pot arribar en tren i autobús i després caminar una mitja horeta fins a la casa. Hem gaudit dels magnífics colors de la tardor brandenburguesa.

Les colònies sempre són una molt bona oportunitat per a què els nens i nenes construeixin una relació més propera entre ells i convisquin 24 hores en català. Esmorzar i sopar estant inclosos en la reserva, els dinars, els organitzarem entre tots. S’hi organitzen jocs durant el dia i hi ha el clàssic joc de nit.

Una de les mares ens ha enviat un petit resum sobre com han anat:

Han vingut sis famílies: cinc dormien a la casa, una a la furgoneta, però hem fet vida tots junts a la casa. Dissabte, cadascú va arribar quan va voler i tot plegat ha estat molt relaxat i fàcil. .  A la nit vam estar a la biblioteca de la casa, que era una sala estil DDR (Alemanya Oriental) on semblava que s’havia aturat el temps. Molt curiós. També vam fer un joc de nit a fora per a què els nens corressin una mica. Van buscar carabasses i van fer les proves escrites que trobaven. Es va crear una petita “banda” curiosa. El premi van ser les galetes que havien portat els avis de Barcelona.
Una setena familia s’hi ha afegit a passar el diumenge, per gaudir del sol, passejar pel llac Werbellinsee i jugar a futbol.
La casa ha agradat a tothom. Sobre els àpats, el sopar i l’esmorzar a mi m’han semblat molt bé i crec que a la resta també. Crec, però, que si hi tornem a l’estiu, encara donarà per molt més.” (escrit per la Laura, mare del Mati, l’Emil i la Nina)

I aquí, algunes impressions sobre el cap de setmana:

FOTOS: Ananda Pou
This entry was posted in Colònies and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s