NOVETATS projecte audiollibres i concurs de relats – aviat gravem!

Fa un parell de dies es va acabar el termini per poder participar al concurs de relats que Catalanets va convocar. Fins a mitjans de novembre, procedirem a la selecció dels contes i acabarem de configurar la llista de textos que enregistrarem per tal de crear un audiollibre.En aquest audiollibre amb segell de Catalanets, e.V., hi incorporarem tots o una part dels relats que han participat al concurs (tot just ara comencem amb la selecció a través de la Junta), textos escrits per pares i mares de Catalanets que ens els han fet arribat fora de concurs i algun conte del qual en tenim els drets cedits.

img_20160624_000054bSi, entre vosaltres, famílies berlineses, hi ha algú més que tingui algun text propi que tingui ganes de proposar per afegir a la tracklist d’aquest audiollibre, us agrairíem que ens ho féssiu saber i ens enviéssiu el conte fins màxim dilluns que ve, 7 de novembre, a mitjanit.

Com dèiem, fins a mitjans de novembre acabarem de triar els contes que seran enregistrats.

DATES ENREGISTRAMENT
– 19 de novembre, dissabte: aproximadament serà de 10h a 18h amb un tècnic de so. La direcció exacta us serà transmesa. Els qui atengueu la Catescola podeu enganxar-vos-hi després, si voleu.

– 3 de desembre, dissabte: aproximadament serà de 10h a 18h amb un tècnic de so. La direcció exacta us serà transmesa. Els qui atengueu la Catescola podeu enganxar-vos-hi després, si voleu.

QUI ENREGISTRA
Els pares i mares animats a locutar amb dicció clara i que puguin acostar-se en algun moment entre les 10h i les 18h a la sessió de gravació. No cal que hi sigueu totes 8h, òbviament: la idea és oferir aquesta frange de temps per a que la gent que tingui ganes de venir s’hi deixi caure en algun moment.
Els nens i nenes que vulguin locutar, tant si saben llegir com si no: els més grans dels Catalanets podran llegir textos més llargs, seguits, o assumir el rol d’algun dels personatges del conte; els més petits, diran frases més curtes memoritzades a l’instant.
Àvis i àvies que estiguin de visita també hi estan més que convidats.

Per millorar l’organització dels torns de lectura i el repartiment de les veus, us agrairíem que des de ja ens envieu un mail dient qui de vosaltres podria venir quan… i quantes veus seríeu. Per anar bé, feu-nos-ho saber fins el dia 11 de novembre. Espontanis també seran benvinguts, però agrairíem confirmació amb un xic d’antel.lació.

Feu-nos saber si teniu algun dubte més i animeu-vos a participar en el projecte, sigui amb un text, sigui cedint les veus, que acabarà sent un CD i/o mp3 per descarregar-se que tothom podrà gaudir a casa.

This entry was posted in Audiollibres and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s