El CD d’audiollibres… per Sant Jordi!

Ja tenim els CDs al forn 🙂 Al final del post hi trobeu la portada, que ha dissenyat la Gal.la Uriol. Tots aquells i aquelles que en vulgueu un o més exemplars, feu-nos-ho saber si us plau amb antel.lació per tal que puguem preveure quantes fornades n’hem de fer. Serà un CD doble amb un total de 15 relats.

Per Sant Jordi, que a Berlín celebrarem el dissabte 22 d’abril, presentarem oficialment el resultat del projecte audiollibres i tindrem una paradeta amb els CDs, que podreu adquirir per una donació simbòlica. Fins llavors, la nostra intenció és penjar-ne un petit tast al Canal de Catalanets, e.V. al Youtube… i estem treballant en la possibilitat de descarregar-se els 2 CDs online.

Al marge dels audiollibres, per Sant Jordi tornarem a col.laborar amb el Katalanischer Salon, e.V., de manera que podrem passejar-nos des del matí del 22 d’abril per la parada de llibres que muntaran davant del Literaturhaus, a Charlottenburg, i, després de dinar, Catalanets, e.V. oferirà una nova proposta de la companyia de teatre Rotonda en un Familienzentrum de Charlottenburg, a uns deu minuts a peu del Literaturhaus.

Us n’enviarem més detalls d’aquí a uns dies, però per ara, reserveu-vos el dia 22 d’abril… i feu-nos saber (junta@catalanets.de) quants CDs dobles dels audiollibres voldríeu.

Un bon començament de la primavera, us desitgem des de la Junta de Catalanets!
AudiollibrecatalanetsV

This entry was posted in Audiollibres, Sant Jordi and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to El CD d’audiollibres… per Sant Jordi!

  1. Pingback: Sant Jordi a Berlín, dissabte 22 d’abril | catalanets a berlín – catalanets e.V.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s