AUDIOLLIBRES

Motivats per la poca oferta d’audiollibres en català per a nens i nenes, des de Catalanets, e.V. hem engegat el projecte AUDIOLLIBRES per crear CDs i àudios descarregables de contes infantils i juvenils. Va dirigit a canalla a partir dels 2 anys… i fins l’adolescència.

AudiollibrecatalanetsV KopiePRIMER CD: Vet aquí un avió, vet aquí un tauró. 10 històries del I Concurs de Relats infantils i juvenils de Catalanets e.V. i 5 històries fora de concurs (2017). Audiollibre creat entre novembre del 2016 i abril del 2017.  Les veus són dels pares, mares, nens i nenes de l’associació enregistrades en un estudi berlinès de Mitte. Les músiques i efectes han estat creats per al projecte, possible gràcies a una subvenció d’Aktion Mensch. Trobeu més informació sobre la producció en diferents entrades del bloc i al sub-apartat del I Concurs de Relats.

COM ADQUIRIR-LO? 

    • Si no sou a Berlín ni a prop d’Alemanya i voleu descarregar els 15 tracks de l’audiollibre, visiteu el perfil de Catalanets al web Bandcamp i hi trobareu tots els detalls per fer-ho.
    • Si preferiu tenir el CD doble físicament, poseu-vos en contacte amb nosaltres: junta@catalanets.de. El preu del CD és la voluntat i les despeses d’enviament varien entre els 3 i els 6 euros en funció del nombre de CDs.