Sobre l’espai

wmh_webbild_klein-252x300La Catescola té lloc els dissabtes a la Weinmeisterhaus, Weinmeisterstraße 15
10178 Berlín.
 L’edifici de la Weinmeisterhaus és la casa de cultura per als joves i nens del barri de Mitte. Allà s’ofereixen un munt de cursos relacionats amb el món de l’art, la música i la dansa entre la setmana. Al cap de setmana sovint hi tenen lloc altres activitats el que significa que la Catescola, a vegades, compartirà l’espai amb altres grups i/o organitzacions. Aquest serà el motiu pel qual a vegades ens haurem d’adaptar i fer les nostres classes i tallers als espais que estiguin lliures. Però no us amoïneu, les professores i talleristes us guiaran. Espereu-les sempre a la sala de baix que trobareu a l’entresòl, a mà esquerra.

Un altre punt molt important que us volem comentar és que  no hi ha porter i ens han demanat que us comuniquem que sovint entren a robar, o sigui que tingueu cura dels vostres objectes personals i també ajudeu-nos a cuidar l’espai i mirar sempre amb un ull despert les persones que trobem per allà.

Per la nostra banda, intentarem que sempre hi hagi algú de la junta „dirigint“ una mica els grups i tenint cura de qui entra i qui surt, però si algun dia fallem, demanem la vostra col·laboració, és a dir, que algun pare o mare per aquell dia se’n faci càrrec.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s