2a temporada 1r esplai i GIMCANA!!

Ara que ja estem un altre cop en modus berlinès, mentalitzant-nos per l’arribada del fred, comencem una nova temporada d’esplai! El 27 de setembre ens vam trobar al RBH. Vam tenir taller de català pels petits i paral.lelament taller de plàstica pels mitjans i els grans. Després vam fer una gimcana amb diverses proves on hi van participara pares i nens per tal de conèixer les noves famílies.

ESPLAI DE MAR I FESTA MAJOR

El centre d’interès d’aquesta primera torbada és el mar i les festes majors. Hem parlat de les vacances i de tot el que hem viscut aquests dies.

Aquest curs inaugurem un nou taller de música, com molts vau demanar. La Diana i l’Amaia ens oferiran els tallers a patir del pròxim esplai (19 d’octubre). La Diana en va fer un tastet el 27 de setembre:

De 14:30 a 15:30 –  català per a petits  amb en RocDSC02090

S´ha acabat l´estiu però encara en volem parlar! En Roc i la Jordina tornen de les seves vacances i ens expliquen com és el fons del mar, quins animals l´habiten i com viuen el pas de les estacions allà baix. També parlarem de les tradicions catalanes, concretament de la Festa Major! Demanem que els nens que vinguin ens portin un dibuix de les seves vacances.

Simultàniament – taller de música per a mitjans i grans*

De 15:30 a 16 – comencen els Babylanets !!!

Obrim aquest grup de gateig (de 0 a 2 anys) per oferir també un espai als més menuts dels catalanets a dins de l´esplai. Acompanyats de les seves mares i/o pares cantem cançons, ballem, riem i ens ho passem bé mentre els nens i nenes comencen a viure la llengua amb altres nens de la seva edat.

A les 15:45 – GIMCANA de pares i fills   DSC02120

 

 

 

 

Entrega de medalles, mireu quines carones de satisfacció!

DSC02111  DSC02112

DSC02114I per acabar… coca i xocolata per a tothom! mmmmmhhhh…boníssima, petits i grans en van gaudir!

DSC02105DSC02106

 

 

 

 

 

 

 

*Més informació sobre el nou taller de música amb la Diana (mitjans i grans):

– Explicarem a cada sessió a través d un CD un conte musical i divertit sobre un compositor (Albéniz, Casals, Granados, Bach, Mozart, Beethoven, Chopin i Txaikovski)

– Escoltarem la seva música en concret i ens farem preguntes del tipus:
és una peça per ballar, per escoltar, per desfilar? Com ens sentim quan l´escoltem? Ens fa posar tristos, alegres, tranquils?

– Viurem la música amb el cos en forma de ball si s´escau o descobrint-ne la pulsació i el tempo a través  de tocar amb instruments Orf (xinxines, panderetes, claves, xilòfons, etc) o d´altres instruments com el piano, la flauta, el violí… …depenent del compositor que toqui.

– Farem una fitxa al final de cada sessió relacionada amb els continguts treballats.

This entry was posted in Esplai and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s